Privaatsuspoliitika

Asula OÜ hindab kõrgelt oma klientide privaatsust ja võtab kohustuse kaitsta nende õigust konfidentsiaalsusele. Alljärgnev privaatsuspoliitika kirjeldab Asula OÜ poolt tehtavat kliendi andmete töötlemist puudutavat informatsiooni.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine
Isikuandmeid kogutakse kodulehel oleva päringuvormi kaudu, et võimaldada klientidel Asula OÜ-ga mugavalt ja kiirelt ühendust võttes oma küsimustele vastused saada. Samuti kasutatakse klientide isikuandmeid neile soovitud pakkumuste edastamisel, igapäevaseks kliendisuhtluseks ja arvete saatmiseks.

Asula OÜ kogub ja töötleb järgmisi kontaktandmeid:

  • Kliendi nimi
  • Ettevõtte nimi
  • Telefoninumber
  • E-posti aadress
  • Küpsiste (Coocies) kogutav statistika

Andmete kasutamine ja muutmine
Isikuandmeid kasutatakse tellimuste täitmiseks ja klientidega suhtlemiseks, et tagada kliendi jaoks võimalikult mugav ja kvaliteetne teenus. Kliendil on õigus enda andmeid muuta ja kustutada, andes sellest Asula OÜ-le teada e-maili teel.

Küpsiste kaudu kogutakse erinevaid statistilisi andmeid, mis on seotud teiega ja teie käitumisega meie kodulehel. Need aitavad kaardistada ja salvestada teie eelistusi, muutes kasutajakogemuse mugavamaks. Küpsised võimaldavad meil suunata internetikeskkonnas teile just sellist reklaami, mis teid huvitada ja teile kasulik olla võiks. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised.

Isikuandmete kaitsmine
Isikuandmeid käsitletakse konfidentsiaalselt ja rakendatakse kõiki ettevaatusabinõusid ning seadusest tulenevaid kohustusi, et kaitsta kogutud isikuandmeid. Juurdepääs andmetele on ainult selleks volitatud isikutel ja neid ei edastata kolmandatele osapooltele.

Kui arvate, et teie privaatsust on rikutud, palun Asula OÜ-ga ühendust võtta. Teil on ka õigus esitada kaebus Eesti Andmekaitse Inspektsioonile või selle riigi andmekaitse järelvalveasutusele, kus asub teie alaline elukoht. Küsimuste korral või lisainfo saamiseks palun pöörduge: info@asula.ee